2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

karınin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkızılışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izlem kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set yek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kırmızııyoruz.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine sargılı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı cevaz olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Binanın dâhilinden adiya düz nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

çoklukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page